stap één

Eerste gesprek☕️

Tijdens ons eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. We luisteren naar jouw wensen en ontdekken samen wat jouw website juist nodig heeft.

We bespreken in detail hoe een samenwerking zou verlopen en na ons gesprek bezorgen we je direct een voorstel.

Een eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend
afspraak maken

stap twee

Inhoud ✍️

Na akkoord van ons voorstel gaan we onmiddellijk aan de slag met het verzamelen van content, bedrijfsinformatie en beeldmateriaal. We voorzien handige templates om jullie te helpen bij het verzamelen van alle informatie die wij nodig hebben om van jouw website een succes te maken.

stap drie

Ontwerp 🎨

Nadat wij beschikken over jouw logo, huisstijl en kleuren gaan we van start met het ontwerpen van jouw website. Tijdens een eerste fase ontwerpen we de fundamenten die de basis voor de rest van de website vormen.

Tijdens een tweede fase wordt het ontwerp verder uitgediept met alle cruciale pagina's en onderdelen die nodig zijn om jouw website realistisch voor te stellen.

Heb jij nog geen logo of huisstijl? Klik dan hier

stap vier

Ontwikkeling 🧑‍💻

Na het goedkeuren van de eerste ontwerpfase beginnen we met de ontwikkeling van jouw website. We voorzien een beveiligde testomgeving waar jij alles kan opvolgen. In deze fase verwerken we het ontwerp, de inhoud en alle externe integraties in jouw website.

stap vijf

Optimalisatie 👍

Bij het afronden van de ontwikkelingsfase gaan we over naar het optimaliseren van jouw website. Aan de hand van uitgebreide checklists gaan we na of jouw website over alles beschikt om een succes te worden. Waar nodig schakelen we bij om een website af te leveren die niet alleen mooi is maar ook functioneel, responsief en gebruiksvriendelijk.

stap zes

Lancering 🚀

Eindelijk is het zover, de lancering! Voor een succesvolle lancering hebben we ook bezoekers nodig, we diepen alles uit en voorzien indien gevraagd een communicatieplan en campagne voor het lanceren.

Voor we overgaan tot lancering voorzien we jouw medewerkers van handige gidsen om de website optimaal te beheren. We voorzien ook workshops en een digitale kennisbank die altijd beschikbaar is.

Contacteer ons

Wil je meteen van start gaan? Heb je nog vragen? Laat het ons hier weten.

Nog niet overtuigd?
Maak een afspraak.

2500 Lier

Berlaarsestraat 10